Vad gör vi på Deelia för dig som butik

Detaljvaruhandel har alltid varit vår grej, både produkter och marginaler har för oss alltid varit en självklarhet. Vi brinner för branschen som sådan och vet hur svårt det kan vara att få rätt produkt till rätt inköpspris, datum & prispunkt mot slutkund. Här hjälper vi till, vi är er partner för klipp och kampanjer där strävan ligger i bra produkter med starka marginaler i butik.

Vi tänker marginalkronor och rätt prispunkter för slutkund, med rötter i både detaljhandel och grossistledet står vi på stadiga ben i kombination med hjärta och själ där vi brinner för branschen. Se våra referenser nedan och bli en i Deelia gänget.

Hur har deelia fungerat för dig?

Otroligt bra, alla momenten från köp till leverans och fakturering har varit över förväntan. Framförallt är det riktigt vassa priser, roliga och intressanta produkter men ändå märkesvaror som säljer bland kunderna.

Rätt produkter och kvalité?

Absolut är det rätt produkter, märkesvaror är det som går i mina butiker. Alltid rena och fräscha produkter med hög kvalité!

Tom Reijs
Köpman - Hemköp Huddinge C, Sköndal C, Huvudsta C Stockholm

Vad gör vi bra?

Det är väldigt smidigt i hela ledet, från beställning till fakturering. Vi gillar att Deelia erbjuder varor som finns listande hos ICA och som kunderna känner till! Det gör att vi aldrig behöver tveka på kvalitén, alltid samma kvalité som varorna som kommer från det centrala flödet.

Nicklas Hagberg
Affärsområdeschef - ICA Maxi Haninge

Har vi hållt upp till dina förväntningar?

Ja verkligen, pålitiliga när det gäller leveranser, priser och fakturering. Väldig flexibla och hjälpsamma, aldrig några problem just eftersom kundkontaken är så nära.

Vad gör vi bra?

Nyttan ligger i klippen, marginalförstärkare med märkesvaror som fungerar väldigt bra i butiken. Prissättningen är rätt från början så att jag som butikschef inte behöver lägga tid på att förhandla eller överlägga. Enkelt för alla parter.

Mathias Löfgren
Butiksansvarig - Cityhallen Nyköping Axfood

Hur har Deelia fungerat för dig?

Prickfritt! Transparans och förståelse för branschen. Deelia fyller det behov av klipp och sortiment vi handlare saknar i det centrala ledet idag. De fyller verkligen luckan och har alltid rätt prispunkt och vaurslag.

Några sista ord?

– Toppkvalité och välkända varor!

Roger Jonsson
Handlare - Tempo Vimmerby

Hur har Deelia fungerat för dig?

Mycket bra, framförallt har ni varit väldigt felxibla och ett plus är att ni alltid finns tillgängliga. Deelia tillför nya och kvalitativa varor med marginaler och rätt produkter. Vad anser du om vårt koncept – Enkelt, perfekt standard i rätt skick.

Håkan Lindblad
Koncernchef - Östenssons

Hur har du upplevt Deelia?

Det har fungerat bra, ni kommer med tillfälliga partier och klipp där ni gör både oss & våra kunder nöjda. Jag behöver inte fundera över kvalité, ni har kända märkesvaror som håller den standard mina kunder förväntar sig.

Gusten Kennerud Wickström
Konfektyr, dryck & snacksansvarig - ICA Maxi Linköping Tornby

Klipp & kampanjer

Skriv upp dig här så får även du våra hetaste klipp och kampanjer på mail!

Email